Algemene voorwaarden

Betsy Baert – Atelier 9A | Breeschoot 9A | B-9800   Deinze (Astene)

Ondernemingsnummer: 0669 820 830
BTW nr: BE 0669 820 830
Bankrek.: ING BE 34 3630 6397 6590

Tel .: +32 (0) 477/977 684
E-mail : info@atelier9a.be

1.2       Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Atelier 9A-Betsy Baert. Mogelijke overeengekomen afwijkingen kunnen geen rechten creëren voor toekomstige transacties.

1.3       Het plaatsen van een bestelling of het accepteren van een aanbieding staat gelijk aan het aanvaarden van deze algemene voorwaarden.

1.4       Er kan slechts schriftelijk worden afgeweken van deze algemene voorwaarden door Atelier 9A – Betsy Baert. In elk geval blijven de overige bepalingen hun werking behouden.

1.1       Ondanks het feit dat deze webshop met de grootst mogelijke zorgvuldigheid werd samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat, kleurverschillen of niet up-to-date is. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden Atelier 9A-Betsy Baert niet.

1.2       Wanneer de klant specifieke vragen heeft over bv. maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij de klant om vooraf contact op te nemen met info@atelier9a.be

1.3       Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan ten allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Atelier 9A-Betsy Baert. 

 
 
 
 

1.1       Alle prijzen op de website zijn vermeld in euro, inclusief BTW en exclusief verzendkost. 

1.2       De prijzen op de website zijn de geldige prijzen, maar kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod en prijzen binden Atelier 9A-Betsy Baert niet. Atelier 9A-Betsy Baert is wat de juistheid en volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. Atelier 9A-Betsy Baert is in geen geval aansprakelijk ingeval van manifeste materiële fouten, zet- of drukfouten. 

1.3       Prijswijzigingen zijn van toepassing van zodra ze op de website zijn gepubliceerd.

Alle promoties van Atelier 9A-Betsy Baert zijn vrijblijvend. Atelier 9A-Betsy Baert houdt zich het recht voor om eventuele prijsveranderingen door te voeren.

 
 

1.1       Een overeenkomst komt slechts tot stand na aanvaarding door Atelier 9A-Betsy Baert. De aanvaarding komt pas tot stand op het moment dat de betaling is uitgevoerd. Atelier 9A-Betsy Baert laat dit via e-mail aan de klant weten.

1.2       Atelier 9A-Betsy Baert behoudt zich het recht voor om een bestelling, om welke reden dan ook, niet of later uit te voeren. De klant wordt hiervan, binnen de drie werkdagen, schriftelijk op de hoogte gesteld.

1.3       Betaalmethoden

Voor België en andere landen: steeds betaling vooraf via de betaalmogelijkheden van de website ( …)

1.4       Atelier 9A-Betsy Baert voert de bestelling pas uit na ontvangst van de betaling.

1.5       Na een betaling ontvangt U direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale prijs, inclusief BTW en verzendkosten.

Rekeninghouder: Betsy Baert, Breeschoot 9A, B-9800 Deinze

Rekeningnummer: ING BE 34 3630 6397 6590

 
 
 
 

1.1       Atelier 9A-Betsy Baert zal zo snel mogelijk na ontvangst van betaling de bestelling verzenden. Vermoedelijk binnen de 3 werkdagen voor België en 5 werkdagen voor internationale zendingen.  

1.2       Indien u de juiste levertermijn wenst gelieve dan contact op te nemen met info@atelier9a.be.

1.3       Indien de levering niet kan doorgaan of vertraging oploopt om welke reden dan ook of indien ze enkel deels kan worden uitgevoerd, wordt u hiervan op de hoogte gesteld (via mail of telefonisch). 

1.4       Stakingen van bpost, kiala of postnl kunnen geen aanleiding geven tot aansprakelijkheid van Atelier 9A-Betsy Baert. Wettelijke feestdagen zijn niet inbegrepen in de leverings-termijn.

 
 

1.1       Het verzenden van de bestellingen gebeurt via bpost, kiala of postnl.

1.2       Atelier 9A-Betsy Baert is niet aansprakelijk voor bestellingen die bij bpost, kiala of postnl zijn zoek geraakt. Atelier 9A-Betsy Baert zal met U tot een gepaste oplossing proberen te komen.

1.3       Atelier 9A-Betsy Baert is niet aansprakelijk voor leveringen die niet terecht komen ten gevolge van fouten of onvolledige adresgegevens.

1.4        Verzendkosten:

1.     België: bestelling < 50,- euro  verzendkosten 7,- euro.
Vanaf 50,- euro gratis verzending.

Ander landen: op aanvraag

 

 
 

1. Atelier 9A-Betsy Baert doet er alles aan om een goed product te leveren. Mocht het product desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen mag u binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling de artikelen terugzenden.

  1. Enkel artikelen die zich in de originele verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen. Tijdens de bedenktijd zal de klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik wenst te maken zal hij het product met alle geleverde toebehoren en voor zoveel als mogelijk in de originele staat en verpakking aan Atelier 9A-Betsy Baert terugzenden.
  2. De kosten van de terugzending zijn voor rekening van de klant tenzij anders wordt overeengekomen.

2. Voor terugzenden en/of ruilen gelden volgende voorwaarden

1.     U mag het product pas retour zenden nadat u melding heeft gemaakt van dit recht gebruik te willen maken via info@atelier9a.be of via de post (modelformulier voor herroeping zie bijlage I).

2.     Artikelen die U wilt terugzenden of ruilen dienen:

  • Voorzien te zijn van de originele verpakkingen, wikkels en labels
  • Onbeschadigd te zijn, noch bevlekt te zijn
  • Ongebruikt en niet bewerkt te zijn (strengen mogen niet verwerkt zijn tot bollen)
  • Mogen geen geuren bevatten zoals bijvb.: sigarettenrook, parfum, eten, …

3. Artikelen die voor retour zijn aangemeld, moeten per ommegaande, doch uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan Atelier 9A-Betsy Baert worden geretourneerd en ontvangen worden.

3. Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn:

  • Patronen, PDF bestanden
  • Solden
  • Op maat gemaakte stukken
  • Specifiek door Atelier 9A-Betsy Baert voor de klant bestelde producten

4. Atelier 9A-Betsy Baert behoudt zich het recht voor om de teruggezonden artikelen te weigeren of deels te ontvangen indien niet is voldaan aan een van de bovenvermelde voorwaarden.

 
 
 
 

1.          Iedere aansprakelijkheid van Atelier 9A-Betsy Baert voor welke schade dan ook wordt niet aanvaard. Atelier 9A-Bets Baert is evenmin aansprakelijk voor de schade die bij de uitvoering van de overeenkomst door derden wordt veroorzaakt.

2.          Atelier 9Abetsy Baert aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade uit het gebruik van de producten van Atelier 9A-Betsy Baert of zijn leveranciers.

3.          Op alle geschillen is het Belgisch recht van toepassing en in geval van betwisting uitsluitend het vredegerecht te Gent dan wel de rechtbanken van Gent bevoegd zijn.

Opgemaakt te Deinze 1/09/2020

 
 
ACCOUNT
WISHLIST
Inloggen
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Jouw winkelwagentje 0