Verzenden en retourneren

1. Atelier 9A-Betsy Baert doet er alles aan om een goed product te leveren. Mocht het product desondanks niet aan uw  verwachtingen voldoen mag u binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling de artikelen terugzenden.

a. Enkel artikelen die zich in de originele verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen. Tijdens de bedenktijd zal de klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik wenst te maken zal hij het product met alle geleverde toebehoren en voor zoveel als mogelijk in de originele staat en verpakking aan Atelier 9A-Betsy Baert terugzenden.

b. De kosten van de terugzending zijn voor rekening van de klant tenzij anders wordt overeengekomen.

2. Voor terugzenden en/of ruilen gelden volgende voorwaarden

1.     U mag het product pas retour zenden nadat u melding heeft gemaakt van dit recht gebruik te willen maken via info@atelier9a.be of via de post (modelformulier voor herroeping zie bijlage I).

2.     Artikelen die U wilt terugzenden of ruilen dienen:

a.    Voorzien te zijn van de originele verpakkingen, wikkels en labels

b.    Onbeschadigd te zijn, noch bevlekt te zijn

c.     Ongebruikt en niet bewerkt te zijn (strengen mogen niet verwerkt zijn tot bollen)

d.    Mogen geen geuren bevatten zoals bijvb.: sigarettenrook, parfum, eten, …

3. Artikelen die voor retour zijn aangemeld, moeten per ommegaande, doch uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan Atelier 9A-Betsy Baert worden geretourneerd en ontvangen worden.

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn:

  • Patronen
  • PDF bestanden
  • Solden
  • Op maat gemaakte stukken
  • Specifiek door Atelier 9A-Betsy Baert voor de klant bestelde artikels

1.          Iedere aansprakelijkheid van Atelier 9A-Betsy Baert voor welke schade dan ook wordt niet aanvaard. Atelier 9A-Betsy Baert is evenmin aansprakelijk voor de schade die bij de uitvoering van de overeenkomst door derden wordt veroorzaakt.

2.          Atelier 9Abetsy Baert aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade uit het gebruik van de producten van Atelier 9A-Betsy Baert of zijn leveranciers.

3.          Op alle geschillen is het Belgisch recht van toepassing en in geval van betwisting uitsluitend het vredegerecht te Gent dan wel de rechtbanken van Gent bevoegd zijn.

ACCOUNT
WISHLIST
Inloggen
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Jouw winkelwagentje 0