Hallo!

Leuk je hier te ontmoeten, want wij delen dezelfde hobby!

Altijd bezig, zo ben ik. Ook in mijn vrije tijd… Bezig met haken, breien,… Dat is mijn onthaasten.

Ik geniet van de mooie kleuren wol, het aanraken ervan en de rust die ik vind bij het haken of breien. Ik vind het fantastisch om vanuit enkele bolletjes wol de mooiste stukken te maken waar je vrienden en kennissen “wow” op zeggen. Mijn creatieve ‘ik’ kan zich voluit uitleven in de ontelbare ontwerpen en mogelijkheden.

 
 

Nu de kinderen wat ouder zijn, is er meer tijd voor hobby. Met Atelier 9A geef ik workshops in een losse sfeer voor beginners maar ook voor degene met meer ervaring. Het is mijn bedoeling om samen lekker gezellig creatief bezig te zijn, met een verse kop koffie. Met mijn ervaring in het haken en breien komen alle ideeën en ontwerpen tot een goed einde (zelfs al moeten we eens een paar rijen terug…)!

Ben jij ook zo’n fan van breien & haken? Geniet je van het “onder mensen” zijn?

Kom gerust eens langs, de koffie staat altijd klaar!

Groetjes
Betsy Baert

 
 
 
 
ACCOUNT
WISHLIST
Inloggen
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Jouw winkelwagentje 0