haken
Posted in

Beach Daze MAL

Beach Daze MAL
Posted in

Nu het weer langer licht is, groeit het verlangen naar warmere dagen, waarop we buiten leven en genieten van het zomerseizoen. Scheepjes heeft met de Beach Daze MAL het perfecte project om deze zomerse dromen de ruimte te geven! Tijdens de officiële Scheepjes Beach Daze Make-A-Long, staat het veelzijdige Beach Daze ontwerp van designer Susan Walsh van Peppergoose Design centraal. Dit aanpasbare, filetgehaakte ontwerp beschrijft zowel een Tuniek, een Top als een Jurk. Alle varianten kunnen gemaakt worden van Scheepjes Maxi Sugar Rush of Scheepjes Whirlette garens. Bovendien is er ook de keuze om de Jurk van een combinatie van Whirl en Whirlette garens te maken.  

De Beach Daze MAL wordt gehouden van 3 t/m 24 maart in de Officiële Scheepjes Facebookgroepen. Het is een perfect project voor gemiddelde tot gevorderde haaksters die graag hun vaardigheden en kennis vergroten. Het maatinclusieve patroon is verkrijgbaar in de maten XS tot 5XL. Alle ingrediënten zijn aanwezig om dit leuke project tot een succesvol einde te brengen. Er zijn uitgebreid beschreven patronen en ondersteunende foto’s en er zijn de Nederlandstalige wekelijkse blogposts van ontwerpster Susan. Daarnaast biedt ze deelnemers extra ondersteuning door haar aanwezigheid in de Facebookgroep, samen met de zeer bekwame Facebook moderators en admin en de wereldwijde Scheepjes community in de Internationale en Nederlandse Facebookgroepen (in totaal bijna 110.000 leden!).

Benodigdheden per kledingitem

Per kleur staat het aantal bollen per maat XS (S; M; L; XL; XXL; 3XL; 4XL; 5XL) aangegeven:

Basisbenodigdheden voor elk ontwerp:

  • Ongeveer 16-20 stekenmarkeerders
  • 7 mm x 1,2 m satijnlint
TuniekScheepjes Maxi Sugar Rush versie: 
Kleur naar wens x 6 (7: 8: 9: 10: 11: 12: 13: 15) bollen
2 mm haaknaaldScheepjes Whirlette versie: 
Kleur naar wens x 3 (4: 4: 5: 5: 6: 6: 7: 8) bollen
2,5 mm haaknaald 
 JurkScheepjes Maxi Sugar Rush versie:
Kleur naar wens x 10 (11: 12: 13: 14: 15: 17: 18: 19) bollen
2 mm, 2,5 mm en 3 mm haaknaald 

Scheepjes Whirlette versie:
Kleur naar wens x 5 (6: 6: 7: 7: 8: 9: 9: 10) bollen
2,5 mm, 3 mm en 3,5 mm haaknaald 

Scheepjes Whirl + Whirlette versie:
Kleur naar wens x 2 (2: 2: 2: 2: 2: 2: 2: 2) bollen
Kleur naar wens x1 (1: 2: 3: 4: 4: 5: 5: 6) bollen
2,5 mm, 3 mm en 3,5 mm haaknaald 
 TopScheepjes Maxi Sugar Rush versie:
Kleur naar wens x 4 (5: 5: 6: 7: 7: 8: 8: 9) bollen
2 mm haaknaald

Scheepjes Whirlette versie: Kleur naar wens x 3 (3: 3: 4: 4: 4: 5: 5: 5) bollen
2,5 mm haaknaald 

Verkrijgbaarheid PatroonVanaf 10 februari t/m 24 maart 2021 is het volledige Nederlandstalige patroon met 25% korting verkrijgbaar via Ravelry en Etsy.

  Over de OntwerpsterScheepjes Blogger Susan Walsh van Peppergoose Design blog woont in Perth, West Australië, waar ze werkt als dierenarts en van waaruit ze ons laat meegenieten van haar gehaakte en gebreide creaties. Haar passie is het ontwerpen van moderne, gehaakte kledingstukken en daarmee gooit ze hoge ogen. Onder andere haar Sashiko Happy Coat en Blue Willow Dress werden meermaals bekroond met de prestigieuze Crochet Guild of America Design Awards.

Lees haar eerste blogpost over de Beach Daze MAL en hoe je de juiste maat kiest.

Login

Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Jouw winkelwagentje 0